Rallin SM-sarjan 3. osakilpailu rantautuu Tuuriin, Suomen suurimman Kyläkaupan ympärille.

Kyläkaupan ruokapuodin tiloista löytyy rallin kilpailukeskus, piha-alueella löytyy kilpailun huoltoparkki jossa viikonlopuksi on näytillä monenmoista. Huoltoparkin ja kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä on uutuutena yleisö EK, joka ajetaan lauantai päivänä, sen pituus on n. 2,50 km. Yleisö erikoiskokeelle on ilmainen sisäänpääsy. Unohtamatta Kyläkaupan laajaa valikoimaa, siellä tehdään edullisia ostoksia.

Rallin SM-sarjan kilpailussa nähdään ajamassa yleisen luokan kuljettajat ja RSJM-sarjassa juniorilisenssillä ajavat kuljettajat. Lisäksi kilpailussa on myös lisäluokkia sarjojen ulkopuolisille kilpailijoille.

Ralli ajetaan kaksipäiväisenä alkaen perjantaina 08.03. klo 19:01 lähtö Kyläkaupalta ja ajetaan 2 erikoiskoetta, lauantaina 09.03. klo 10.01 lähdetään ajamaan erikoiskokeet 3, 4, 5 jonka jälkeen tullaan huoltoon. Huollosta lähdetään ajamaan loput 2 erikoiskoetta ek 6 ja ek 7. Luvassa molemmille päiville mielenkiintoisia, vaativia ja hienoja erikoiskokeita.

Tästä katsojaoppaasta löydät kilpailunjärjestäjän suosittelemat katselualueet. Tutustuthan reittiin, katselualueisiin ja turvallisuusohjeisiin ennakkoon, näin me mahdollistamme turvallisen rallin niin kilpailijoille kuin ralliyleisöllekin.

Töitä kilpailun eteen on tehty jo vuoden ajan, haluankin kiittää kaikkia rallin tekemiseen osallistuneita aktiiveja, talkoohenkilöitä sekä yhteistyö kumppaneita, – seuroja panoksesta Tuuri -rallin mahdollistamiseksi.

Iso kiitos Kyläkauppias Vesa Keskiselle, Keskisen Kyläkaupalle; – ravintolapalvelut, -huoltoasema, – hotelli palvelut, -kiinteistönhuolto, te mahdollistitte meille hyvät puitteet Tuuri-rallille.

Lauantain päätös bileet pidetään Hotelli Alavus live musiikin kera.

Lopuksi haluan toivottaa kaikille turvallista, tapahtumarikasta ralliviikonloppua, sekä kilpailijoille toivotan hyvää ja rehtiä kilpailua.

 

Mikko Myllymäki

SM Tuuri ralli 2024

Kilpailunjohtaja

 

 

Kategoria Uutiset