Suomen autourheilun lajiliitto AKK yhteistyössä Salmi Platform Oy:n kanssa on laatinut jokaisen kauden 2024 Ralli SM -osakilpailun yhteyteen kävijäkyselyn, jonka tavoitteena on kehittää SM-rallitapahtumaa. 

Tuurin SM-rallin kävijäkysely on avoinna 7.-15.3.2024 välisen ajan ja sen voi täyttää jokainen rallissa vieraillut yli 15-vuotias katsoja. Kyselyn löydät täältä.

Kyselyyn vastaamalla autat kehittämään SM-rallitapahtumaa sekä muita Suomen autourheilun lajiliiton AKK:n tapahtumia. Kyselyyn vastaaminen vie vain hetken ja kaikki tieto käsitellään anonyymisti. Kyselyn lopuksi voit osallistua arvontaan, josta voit voittaa itsellesi ja ystävällesi rallipassit vuoden 2024 Suomen MM-ralliin.

Kysely on osa Suomen autourheilun lajiliiton AKK:n kansallista tiedonkeruuta, jossa kerätään tietoa rallin SM-sarjan osakilpailuista.
Lisätiedot: 
Kaisu Tuomainen
Asiakkuusvastaava
Salmi Platform Oy
044 493 2444
kaisu.tuomainen@salmiplatform.com
Mika Heinonen
Arvosarjapromoottori
AKK Sports Oy
045 7730 5990
mika.heinonen@autourheilu.fi
Kategoria Uutiset