Tervetuloa Alavudelle  – Welcome to City of Alavus! Benvenuto! Accueillir! Willkommen!   Alavuden kaupunki toivottaa ralliväen tervetulleeksi SM Tuuri Ralliin 2024! On ilo toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi tähän virtaa ja vauhtia täynnä olevaan kisaan. Alavudella ralli on enemmän kuin vain moottoriurheilua – se on intohimoa, perinnettä ja yhteisöllisyyttä, joka yhdistää rallin ystäviä. Olemme ylpeitä siitä, että Alavudella on monia autourheilijoita, jotka jatkavat lajin perinteitä ja tuovat siihen oman osaamisensa ja intohimonsa. Esimerkiksi SM-rallin moninkertainen voittaja Teemu Asunmaa, tai kaikkien tuntema MM-kuljettaja, tallipäällikkö Jari-Matti Latvala. Paitsi menestyneitä kuljettajia, tänne on kasvanut monipuolinen osaamisen keskittymä ralliautojen rakentamiseen. Jokaisen kuljettajan ympärillä on myös asiantunteva ja yhteen toimiva tukitiimi. Tätä taitoa meillä on huikea määrä. Alavus onkin varsinainen rallin pääkaupunki! Tämä tapahtuma ei olisi mahdollinen ilman huippuosaavaa järjestävää seuraa. Kiitos Alavuden Urheiluautoilijat mahtavasta panoksestanne, ja SM-rallin organisaatio sekä kisaan osallistujat luottamuksesta. Yhteistyö Keskisen Kyläkaupan kanssa mahdollistaa upean kisaympäristön, ja toivotammekin yleisön tervetulleeksi nauttimaan siitä! Kiitän teitä kaikkia, jotka olette tehneet tämän tapahtuman mahdolliseksi, ja toivotan kaikille jännittävää ja antoisaa kisaviikonloppua. Liisa Heinämäki Kaupunginjohtaja Alavuden kaupunki
Kategoria Uutiset